Viihtyisä kahvila ja ravintola Pyhärannassa

Tiedustele ja varaa

Pyhärannan Kievari & Camping tunnetaan myös viihtyisästä kahvilastaan ja ravintolastaan. Tarjoamme kahvia, leivonnaisia ja maistuvaa ruokaa Pyhärannassa kesäisin. Tiloissamme järjestät myös omannäköiset yksityistilaisuudet, esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat, kokoukset ja illanvietot.

Pyhärannan Kievari – iloisen palvelun kahvio, ruokapaikka ja iltaravintola

Pyhärannan Kievari on leirintäalueemme viihtyisä päärakennus, jossa toimivat vastaanotto, kahvila, ruokapaikka ja iltaravintola. Kievarimme palvelee asiakkaita joka päivä kesä-elokuun ajan.

 

Päivisin Kievarissa nautitaan tuoreesta kahvista ja herkullisista leivonnaisista. Kahvioherkkujen lisäksi tarjoilemme pikaruokatyylisiä ruoka-annoksia. Ravintolassa on A-oikeudet.

 

Viikonloppuiltaisin Kievari muuttuu iloiseksi illanviettopaikaksi. Karaokea lauletaan kesällä viikonloppuisin, ja vaihtuvat tapahtumat tuovat Kievariin extraeloa.

 

Kievarin keittiö on avoinna:

Ma–to klo 12–20.30
Pe klo 12–20
La klo 12–20
Su klo 9–16.30

Järjestä ikimuistoinen juhla tai muu tilaisuus Kievarissa

Tunnelmallinen ja tilava Kievari sopii erinomaisesti erilaisten juhlien, kokoontumisten ja saunailtojen järjestämiseen. Tilaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää esimerkiksi pääruuan ja salaattipöydän sisältävä ruokailu tai kahvittelu, rantasaunan lämmitys sekä erilaiset tapahtumat urheilukentällä tai Kievarin sisätiloissa.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista juhlaa tai muuta tilaisuutta olet järjestämässä, niin suunnitellaan yhdessä lisää! Laskemme sinulle mielellämme edullisen tarjouksen kokonaiskuluista.

Kysy lisää