Pyhärannan Kievari& Camping 0505906037LEIRINTÄKAUSI 2021 PÄÄTTYY 3.10
 
  -KIITOS KAIKILLE MATKAAJILLE JA ASIAKKAILLE-

NÄHDÄÄN TAAS ENSI KEVÄÄNÄ! Olemme pieni, rauhallinen ja luonnoläheinen leirintäalue joka sijaitsee merenrannalla. Viikonloppuisin ja miksei arkenakin alueeseen eloa tuo A-oikeuksilla varusteltu kievarimme jossa toimivat sekä respa että kahvila ja ruokaravintola.

Pyhäranta sijaitsee Varsinais-Suomessa, kauniilla paikalla meren rannalla, lähellä Satakuntaa. Turusta meille on matkaa noin 70 km ja Raumalta noin 25 km. Matkailuautolla tai matkailuvanulla saapuville on tarjolla tasaisia nurmipaikkoja meren läheisyydestä! Meiltä löytyy myös 10 erikokoista  kesäistä leirimökkiä jotka ovat sisältä juuri remontoitu. Telttapaikkoja löytyy myös yhtä paljon kuin on nurmitilaakin! Jokainen saa itse valita telttapaikkansa ja auton saa sijoittaa teltan viereen.              

Leirintämaksut sisältävät saunan käyttön - joka ilta!  Luonnollisesti suihkut, wc:t, grillikatos sekä keittonurkkaus ovat käytössäsi. Alueella toimii viihtyisä Kievari, jossa myös vastaanottomme sijaitsee. Merenranta on matala ja erittäin sopiva myös nuorimmille lomalaisille. Lapsille on myös useita leikkipaikkoja.

Käytettävissäsi on myös soutuvene ja kanootti. Alueella myös hyvät kalastusmahdollisuudet ja hyvä veneenlaskuramppi.

Läheltä löytyy myös monen moista nähtävää esimerkiksi Hierkonpolku (12km), Pahojärven piilokirkko (7km), Otajärven luonnonsuojelualue (19km), Rihtniemennokka ja lintutorni (16km) päässä. 300 metrin päähän on juuri valmistunut uusi fresbeegolfrata.

Tervetuloa viihtymään!