Ohita navigointi

Koko perheen camping Pyhärannassa

Tiedustele ja varaa

Pyhärannan Kievari & Camping tarjoaa erinomaiset puitteet viihtyisään lomanviettoon koko perheen voimin. Leirintäalueemme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla merenrannalla Varsinais-Suomen ja Satakunnan rajamailla. Tutustu alueemme palveluihin ja tule nauttimaan Suomen kesästä Länsi-Suomen kauniisiin merenrantamaisemiin.

Kattavien palveluiden leirintäalue

Leirintäalueeltamme löytyy mökkimajoituksen lisäksi 90 meren läheisyydessä sijaitsevaa nurmipohjaista matkailuauto- ja vaunupaikkaa ja telttapaikkoja yhtä paljon kuin nurmitilaakin! Auto- ja vaunupaikat ovat pääosin sähköistettyjä ja telttapaikan viereen saa tuoda auton.

 

Leiriytyjien käytössä ovat siistit wc- ja suihkutilat, joita löytyy kahdesta eri rakennuksesta. Kievarin alakerrasta löytyy hyvin varusteltu keittiönurkkaus, jossa kokkailu ja tiskaus onnistuvat vaivattomasti. Keittiönurkkauksen lisäksi pihapiiristä löytyvä grillikatos useine pöytäryhmineen tarjoaa mainiot puitteet grilliherkkujen valmistamiseen ja nauttimiseen.

 

Leirintäalueen lempeät löylyt tarjoileva tilava rantasauna lämmitetään joka ilta – saunan vapaa käyttö sisältyy leirintämaksuun!

Mökkimajoitus

Meillä viihtyvät myös perheen pienimmät

Lapsille on alueella useita hauskoja leikkipaikkoja, ja viereinen urheilukenttä tarjoaa mukavaa tekemistä vähän vanhemmillekin. Leirintäalueen ranta on loivasti syvenevä ja sopii siis erinomaisesti myös perheen pienimpien turvallisiin uimahetkiin. Uimataitoiset voivat pulahtaa mereen laiturin päästä. Lomailijoiden käytössä on lisäksi soutuvene ja kanootti.

Leirintämaksut kaudella 2023

 • Aluemaksu

  17 €

 • SFC-jäsenhinta

  15 €

 • Aikuinen

  4 €/hlö

 • Lapsi (alle 5v)

  2 €/hlö

 • Teltta

  10 €/aikuinen

  Yli 12-v. lapset 5 €/hlö. Telttapaikasta ei veloiteta aluemaksua.

 • Sähkö

  4 €/vrk

 • Tilaussauna

  25€/tunti

  Illalla lämpeävä uikkarisauna sisältyy leiriytymishintoihin.

Juhannuksena ei juhannuslisää, mutta ei myöskään SFC-alennusta. Saunan vapaa käyttö sisältyy leiriytymishintaan.

Kausipaikkahinnasto

 • Toukokuu

  100 €

 • Kesäkuu

  200 €

 • Heinäkuu

  300 €

 • Elokuu

  150 €

 • Syyskuu

  100 €

 • Pakettina touko-syyskuu

  700 €

 • Talvisäilytys

  50 €

Hintoihin lisätään sähkö käytön mukaan, 0,3 €/kW.

Pyhärannan Kievari – iloisen palvelun kahvio, ruokapaikka ja iltaravintola

Pyhärannan Kievari on leirintäalueemme viihtyisä päärakennus, jossa toimivat vastaanotto, kahvila, ruokapaikka ja iltaravintola. Kievarimme palvelee asiakkaita joka päivä kesä-elokuun ajan.

 

Päivisin Kievarissa nautitaan tuoreesta kahvista ja herkullisista leivonnaisista. Kahvioherkkujen lisäksi tarjoilemme maistuvan keittolounaan (keskiviikkoisin ja sunnuntaisin) sekä pikaruokatyylisiä ruoka-annoksia. Ravintolassa on A-oikeudet.

 

Viikonloppuiltaisin Kievari muuttuu iloiseksi illanviettopaikaksi. Karaokea lauletaan kesällä viikonloppuisin ja vaihtuvat tapahtumat tuovat Kievariin extra eloa.

Järjestä ikimuistoinen juhla tai muu tilaisuus Kievarissa

Tunnelmallinen ja tilava Kievari sopii erinomaisesti erilaisten juhlien, kokoontumisten ja saunailtojen järjestämiseen. Tilaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää esimerkiksi pääruuan ja salaattipöydän sisältävä ruokailu tai kahvittelu, rantasaunan lämmitys sekä erilaiset tapahtumat urheilukentällä tai Kievarin sisätiloissa.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista juhlaa tai muuta tilaisuutta olet järjestämässä, niin suunnitellaan yhdessä lisää! Laskemme sinulle mielellämme edullisen tarjouksen kokonaiskuluista.

Kysy lisää